Belangrijke data
Agenda
  • Deze week en volgende week krijgen de kinderen hun rapport mee
  • 1 april paaseieren zoeken groepen 1 t/m 3 
  • 2 april paasontbijt 
  • 2 april Goede vrijdag, dit jaar geen vrije dag
  • 5 april Tweede paasdag, leerlingen vrij
  • 6 april margedag, leerlingen vrij
  • 20, 21, en 22 april groep eindtoets cito groepen 8
  • 22 en 23 april Koningsspelen
  • 24 april t/m 9 mei vakantie 
Algemeen nieuws
Trapopgang

Hoe leuk is dat?! Je eigen tekening en/of elfje terugvinden op de muur van je school. Vandaag was het zover: de muren in de middenbouw zijn bestickerd met creaties van kinderen uit de middenbouw.
We zijn ontzettend blij met het resultaat en hebben er nog nooit zo lang over gedaan om op de tweede verdieping te komen!

 

Leerpleinen

Op het Karrepad bieden we vanuit de daltonpijlers vrijheid en verantwoordelijkheid kinderen de vrijheid om zelf te leren en eigen keuzes te maken. Bijvoorbeeld waar en met wie zij werken. Onze nieuwe leer- en werkpleinen  in de midden- en bovenbouw zijn hierop ingericht door flexibel meubilair te gebruiken om zo ook samenwerken (een andere daltonpijler) te stimuleren. Het plein van de onderbouw, dat rond de meivakantie opnieuw wordt ingericht, helpt om het werken met thema's nog beter tot uiting te laten komen. Door bovenstaande foto's krijgt u een indruk van onze leer- en werkpleinen.

Nieuwe gymzaal

Zoals het nu lijkt staat er eind 2022 een nieuwe gymzaal. Deze is gepositioneerd naast het park, tussen Merdeka en de bovenbouw in. De bouw zal, als alles goed gaat, begin volgend schooljaar starten. Zodra we een aannemer gekozen hebben en het beeld van de gymzaal helder is, zullen wij dit met u delen.  

Paasontbijt

Eindelijk weer een fysieke festiviteit op school: het paasontbijt! Met dank aan de ouderwerkgroep krijgen de kinderen op vrijdag 2 april een heerlijk ontbijt aangeboden. Uw kind hoeft hiervoor niets mee te nemen, behalve een lege maag! 
Naast lekker eten wordt in elke klas een Eitje-Tik-wedstrijd georganiseerd. Hiervoor moet uw kind een gekookt ei meenemen. De winaar krijgt een chocoladeverrassing. U krijgt via MijnSchool meer informatie over Pasen. 
 

Afscheid juf Anita

Juf Anita gaat het Karrepad verlaten.
Ze heeft met veel plezier bij ons gewerkt, maar was de laatste tijd de passie kwijt.
Dit kwam onder andere doordat ze geen eigen groep meer had.
Ze wil u bedanken voor het vertrouwen dat u haar heeft gegeven en wenst u alle goeds toe!

Wij wensen Anita veel succes met haar nieuwe uitdaging op de Borgmanschool. 

We missen u!

De bekende driehoek kind-school-ouders is voor ons heel belangrijk. Maar hoe doen we dat in deze tijd, nu jullie de school niet meer in mogen? Even binnenkomen om iets te bespreken is er niet meer bij. Wij hopen u echter dichtbij te houden. Zo worden er vaak zaken gedeeld via MijnSchool, zoals het lokaal aan het begin van dit jaar, toneeluitvoeringen en foto's van activiteiten. 

Met dit bericht willen wij u meegeven dat wij openstaan voor feedback van u, al zal dit vooral digitaal in stand gehouden moeten worden. Hopelijk kunnen we snel fysiek kennismaken, wij hebben hier zin in.