Belangrijke data
Agenda
  • 20, 21, en 22 april groep eindtoets cito groepen 8
  • 22 en 23 april Koningsspelen
  • 24 april t/m 9 meivakantie 
  • 10 en 11 mei schoolfotograaf
  • 13 en 14 mei alle leerlingen vrij, Hemelvaart
  • 24 mei alle leerlingen vrij, Tweede Pinksterdag
Algemeen nieuws
Maak het verschil bij de OWG!

Wens je je kind(eren) een onvergetelijke tijd toe op het Karrepad? Zou je je graag willen inzetten voor activiteiten waaraan kinderen later nog regelmatig met plezier aan terugdenken? Wil je wat tijd vrijmaken, heb je voldoende energie en zorgt jouw tomeloos enthousiasme voor feestelijke herinneringen van (oud-)leerlingen? Meld je dan aan voor de ouderwerkgroep (OWG)!

 

De OWG organiseert activiteiten of ondersteunt de school daarbij. Sinterklaas, Kerst, Pasen en ook het eindfeest zouden niet zo feestelijk zijn zonder de enthousiaste inzet van de OWG. Het versieren van de school voor Sinterklaas en Kerst, de organisatie van Sinterklaas' bezoek aan het Karrepad, het kerstcafé voor ouders/verzorgers tijdens het kerstdiner van de kinderen en het eiertikkampioenschap met Pasen zijn maar enkele activiteiten die de OWG ontplooit. Daarnaast, minder zichtbaar, maar van grote waarde, houdt de ouderwerkgroep zich bezig met de vervanging en aanschaf van speelmaterialen. Zo is de schoolbiblioheek vernieuwd dankzij financiële en praktische hulp. Kortom, organiseren, inkopen doen, inrichten en versieren van de school voor evenementen en het maken, repareren en plaatsen van decoratiematerialen en apparatuur zijn taken die horen wij de OWG.

 

Wanneer je in de OWG zit, kost dit je één à twee uren in de maand inclusief de acht keer dat de OWG vergadert per schooljaar. Wanneer je dankbaar werk wilt verrichten en andere ouders beter wilt leren kennen, neem dan contact op met Wendy Leusink (06-18478160) om met haar te kijken of het iets voor je is!

 

Paasontbijt

Lijfelijk samen plezier hebben! Wat voelde de gezelligheid in de groepen goed. Dankzij de ouderwerkgroep (owg) genoot elke leerling van het ontbijt: ‘Het lijkt wel een restaurant!’ en konden leerkrachten zich richten op het eitje-tik, wat voor veel kinderen een spannende gebeurtenis was. Allerlei strategieën (duur diepvries, koelkast, koken) werden uit de kast gehaald om de chocoladehaas te veroveren. 

Koningsspelen

Dit jaar is sprake van een bijzondere editie!
Zo gaan de groepen 1/2 op donderdag 22 april met de bus naar Hoogkerk voor spelletjes en een tumblingbaan. De groepen 3 en 4 vermaken zich donderdag in ons park. Op vrijdag 23 april gaan de groepen 5 tot en met 8 naar Zernike om te survivallen. U heeft via MijnSchool praktische informatie ontvangen.


Wij kijken uit naar twee spetterende, sportieve dagen!

Schoolfotograaf 10 en 11 mei

Direct na de meivakantie komt de schoolfotograaf. 

Wij zijn blij dat er dit jaar weer foto's gemaakt worden.Ook bij deze activiteit zullen wij rekening houden met de maatregelen rondom het coronavirus.

 

Op maandag 10 mei worden alle klassenfoto's gemaakt en komen de broertjes en zusjes samen op de foto. Ook worden er deze dag individidule foto's gemaakt van de kinderen uit groep 6a, 6b en 7a. Op dinsdag 11 mei worden de individuele foto's van de kinderen uit de overige groepen gemaakt.

 

We gaan op schoolreis!

Wij vinden het fijn u te kunnen vertellen dat er voor alle groepen een schoolreisje wordt georganiseerd.

Het schoolreisje zal iets anders zijn dan andere jaren, maar wordt gegarandeerd een leuke dag voor alle kinderen op het Karrepad!

 

Dit jaar niet met de bus ergens naartoe, maar een uitje dichter in de buurt. Voor de kinderen van de groepen 8 worden er meerdere dagen activiteiten georganiseerd aangezien zij niet op schoolkamp gaan.

 

Van de leerkracht van uw kind ontvangt u verder alle informatie. Na de meivakantie ontvangt u een brief over de kosten.

Avond4daagse

Helaas gooit, net als afgelopen jaar, het coronavirus roet in het eten en kan de avond4daagse in 2021 ook niet doorgaan.

Wel is er de mogelijkheid om mee te doen aan de Avond4daagse-Home Edition. Dit is een landelijk initiatief.

Via deze link is meer informatie te vinden en kunt u zich aanmelden:

https://www.avond4daagse.nl/deelnemers/avond4daagse-home-edition

Plein

Het is zover! De bestrating van ons schoolplein wordt geheel vervangen. Op woensdag 28 april zal er begonnen worden met het kleuterplein bij de onderbouw. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met augustus.